Csak figyelni kell a jó akciókat

körte

A hétről hétre megjelenő Lidl akciós újság kellemes meglepetéseket hozhat vásárlóinak azáltal, hogy számos termékcsoport részesül árcsökkentésben vagy kedvezményes kampányban. Átlagosan, párszáz forintos leárazásokkal találkozhatunk az üzletekben, de gyakori az n+1-es típusú akció is, amikor 1 terméket vagy adott mennyiséget ajándékba kapunk.

Még inkább kellemes a vásárlási élmény, ha kedvenc termékünknél fogunk ki akciót mert akkor többet spórolhatunk nagyobb mennyiség megvásárlásakor.

Lidl-es akciók ruhák esetében

Igaz, nem állandó jellegű akció, mert a Lidl üzletek elsősorban élelmiszereket és alap tisztasági cikkeket árusít, de időnként ruhákat, kis méretű háztartási gépeket vagy barkácsoláshoz szükséges termékeket. Vegyük például a ruhanemüket – felnőttek és gyerekek számára egyaránt kaphatók, legtöbbször kategóriákra lebontva mint: sportoláshoz szükséges felszerelés, nyári kiruccanáshoz felvehető darabok, kisbaba/gyerek ruhák bizonyos korosztályra leosztva, de akár kismama ruhadarabokat is vásárolhatunk.

Az akciók értéke változó, inkább %-os leárazásokkal találkozhatunk, mint n+1-es típusúakról. Ha már utolsó darabok eladásáról van szó, akkor az akciók még kedvezőbbek, hiszen fele áron is megvásárolhatjuk őket. Ám figyeljünk arra, hogy milyen állapotban vannak ezek a ruhák, nincsenek-e elszakadva vagy nem hiányzik-e valamilyen kiegészítő elem róluk, mint a gombok. A Lidl akciós újság oldalain általában a lap második részében találjuk meg ezen akciókat.

hagyma

Ajánlott cikkek